Vlastní vyloučení –⁠ Vliv na účet přítele

Vlastní vyloučení vašeho účtu je způsob, jak si na naší platformě udělat přestávku od hraní. Pokud se rozhodnete tuto funkci využít, budete si po skončení tohoto období moci nadále užívat naše hry.

Proč byl po mém vyloučení omezen účet mého přítele?

Pokud svůj účet vyloučíte, pak hráči v úzkém vztahu k vám, jako třeba lidé ve stejné domácnosti nebo členové rodiny, mohou zjistit, že jejich účet byl též omezen.

Jestliže znáte někoho, jehož účet byl ovlivněn vaším vyloučením, požádejte je, ať nás kontaktují. Situaci prověříme a pomůžeme jim individuálně.

Co je důležité vědět

Nemůžeme potvrdit ani vám poskytnout informace o účtech jiných hráčů.

Zpětná vazba

Odpověděl tento článek na vaši otázku?

Související články v nápovědě