Oznámení aplikace během vlastního vyloučení

Pokud vám stále chodí oznámení i po vyloučení vašeho účtu, může to být způsobeno tím, že oznámení jsou stále ve výchozím nastavení.

Vyskakovací oznámení z naší aplikace si můžete vypnout v nastavení svého zařízení:

Nastavení → Oznámení

iOS

Vyberte ze seznamu naši aplikaci. Zde můžete zapnout, nebo vypnout možnost „Povolit oznámení“.

Pro více informací o nastavení oznámení se podívejte přímo na stránky Apple.

Android

Vyberte ze seznamu naši aplikaci. Zde můžete zapnout, nebo vypnout možnost „Zobrazit oznámení“.

Pro více informací o nastavení oznámení se podívejte přímo na stránky Google.

Prohlášení:
Odkazy na webové stránky a produkty třetích stran uvádíme jako laskavost našim hráčům. Nejedná se o propagaci a Stars Group za používání těchto produktů nebo stránek, které jsou na Stars Group nezávislé, nenese žádnou odpovědnost. Uvědomte si prosím, že veškeré zde zmiňované informace nebo produkty byste měli používat na vlastní riziko a podle vašeho vlastního uvážení.

Zpětná vazba

Odpověděl tento článek na vaši otázku?

Související články v nápovědě